layan jer..

muka bangun pagi nak g kelas..
abaikan jerawat tersebut..
saya memang xpandai jaga kulit..apakah?

ok2..
jam kul 5.13pgi..
dimana semua org enak dibuai mimpi tapi aku masih tak tido..
sebab aku dah tido tadi..huhuhu..
so terus jelah berjaga..
sebab sekejap lagi ada kelas kul 10pagi..

semalam kelas..
ngantuk giler n tak bersemangat langsung..
try jugak mencuba untuk membuka mata selebar-lebarnya..
tapi mata aku dah sepetkan?
so nak bukak luas2 tu memang xde dalam kamus la..
sebab da original aku sepet..huhhuhu..

semalam..
aku dah beli tiket balik kampung!
so ari jumaat nie aku akan balik kampung...
no more cry,cry yer..hohoho..
actually nasib baik aku sempat beli tiket kat seksyen 7 ngan member aku..
tinggal 1 tiket je untuk tghari(kat shah alam nie ramai org melaka kah?)
selepas tu singgah stadium shah alam..
sebab ada bazar ramadhan..
tak sempat nak tangkap picture..
sebab nak cepat..
lagipun crowded giler..
fuh!
sepanjang perjalanan balik..
aku banyak melihat awan..
kerana awan pada hari itu sungguh mengasyikkan..
kalo boleh hendak ku gapai awan2 tersebut..
ok2..
aku tahu aku dah melalut..
layan je..huhuhu..

Currently listening song Elevator by Flo Rida Ft Timbaland..
I want dance! (boleh ka?)

to all follower n readers..
kebanyakkan member2 sy yang ada blog jeles sy mempromote blog atan athen..
so guys! di sebelah kanan anda..
ada bloglist sahabat2 saya..
mereka merupakan sahabat2 terdekat saya..
yang selalu berada disisi saya..
tak kira waktu saya susah ataupun senang..
so rajin2 lah menghadirkan diri di blog mereka..hihihi..
(so makcik2 yang jeles n xpuas hati ea..xmo ngajuk2 aku lebihkan atan..korg tetap sahabat aku sampai mati!)
terima kasih kepada anda..
dan saya hargai kesudian anda..:)
see ya in da next entry yup..;)

P/s: tngah giler n xberapa betul..layan jer..huhuhu..apakah?..;p

Comments

  1. Salam there! Wah dah nak balik kampung dia.. ini balik sehingga cuti Raya ke ape nih? Bestlah kalau ada kampung kan...

    ReplyDelete
  2. u,smlm awan mmg chantek
    i nmpk bentuk casper kat langit.
    heee

    ReplyDelete
  3. to bspotgurl
    salam..
    xde la balik sampai raya..hihihi..
    sampai ari isnin je..hihihi..
    best gak la..
    u xde kampung ker?

    to bunga
    tau xpe..
    casper?
    nie mesti minta casper nie..hihihu..

    ReplyDelete

Post a Comment