Hari yang agak memenatkan..


Ya, hari yang memenatkan untuk aku hari ini..
nape penat?
first,
"weh, bangun dah kul 7.40pgi la kelas oi!"
seperti biasa cik Tini yang akan bangun dulu..
tapi keempat-empat kami bangun lewat..huhuhu..
walaupun hp dah set timingnyer dan macam lagu dinyanyikan..
tapi bangun sebentar dan snoozekan hp tu..(aku xsnoozekan off je terus..hahahaha)
alih-alih bangun je dah nak kul lapan..
nasib baik lah kelas kami belakang kolej je..hihihi..

agak tergesa-gesa pagi tadi..
kelas sampai kul 12.30..
dan berkejar ke induk sebab ada test tadi kul 2tghari..
bas?
crowded giler!
penuh dengan warga asing..
dan kadang2 berasa di negara lain..
tapi sabar jelah..
sampai2 je tepat kul 2tghari..
terus hadap exam sampai kul 3.30 tghari..
berkejar ke seksyen 2 untuk makan..
aku dah xleh makan sebab pala dah pening sangat..
selepas itu kena pergi ke PKNS..
amy n mia berada disana..
kami bershopping sempena persiapan nak raya.. eh puasa..
yelah memandangkan kami dah beli rice cooker..
senang sikit kami nak masak..

lepas beli barang je terus balik..
tapi memang penat giler..
best gak ar..
sebab dapat realese tension..

tiket balik kampung raya nanti sudah dibeli..uwaa hepi..;o
hari sabtu aku ngah berfikir ingin balik kampung atau tak..
sebab assgmt..
kalau sempat wat esok..
myb balik..
terima kasi kepada sahabat aku..
kerana mungkin aku balik dengan dia..
kemungkinan ar..
oh, nie kali pertama aku balik dengan dia berdua..
i mean lelaki dan perempuan..huhu..
oh ye, untuk pengetahuan semua..
saya dan beliau kawan satu sekolah..
tapi xpenah keluar berdua..
agak senak kot sebab tak pernah kuar ngan dia nie..
(dia selalu ajak kuar tetapi aku selalu tidak berkesempatan..)
apa benda ek kalo nak bual ngan dia dalam perjalanan nak alik nanti?
hmm..? oh, abaikan sahaja..
k,la nak tido..
umm..bukan.
nak open FB jap..
k yup!
see in da next entry..;)

P/s: semasa penulis menulis entry ni dah berapa kali terlelap..kepenatan sangat..sekarang sudah tidak boleh tidur kerana terjaga..aiya!..entry ni abis ditulis 2.27 A.M..

Comments

Post a Comment