This Entry I Dedicate To My Bestfriends..Sanah..





Sanah..
you are the first friends is really2 me know better me than anyone else..
to me you always beside me when i happy or not..
i remember the first impression u about me when we at form three..
"minah nie garang seh".. i remember this words you say about me..
seriusly,aku memang tgh marah dngan mamat yang main2 perasaan member aku dulu..hana..
n then ko nampak(dah lah time tu penuh semangat marah mamat tu..walaupun azril time tu ada..(azril is my first love..)

tup2..masuk 4 Sc ko duk belakang aku..
n then start dari situ kita kawan sampai sekarang..
aku ingat kita selalu nyanyi sama kat dalam kelas..
g koperasi sama2..
n kena usha ngan senior yang smpai sekarang lekat ngn ko..jodoh panjang siot..hahahaha..

i still remember what happen in april and may in this years..
when i really struggle with my emotion..
ha..masih aku ingat ko sentiasa call n jumpa aku bila aku emo time tu..
walaupun ko busy sangat2 time tu..
you always my side..
betapa ko bencinya ppuan tu sampai sekarang..
sampai ko yang emo lebih..hahaha..
u always know who is wrong n rite...
to me sanah..
biarkan si luncai terjun bersama labu-labunya..
you know me better..

when..
this week i get the message..
seriously.. i' really happy with that news..
happy sangat2..
sampai excited kat dalam kelas fin..
sengih je..

but,
jauh disudut hati..
aku rasa aku bakal kehilangan sahabat yang amat memahami aku..
mungkin masa untuk bersama sudah kurang..
aku dah takde tempat nak manja2 n mengada2..
dah xleh wat keje giler sama2..
(weh plan bungge jumping kat new zealand berjalan kan?)
xberjalan plan tu siap ko! aku kejar ko nek basikal satu malaysia..
n paksa ko pnjat gunung tampin pastu terjun..hahahaha..

k,pe2 pun i should ready for this rite?
pe2 hal..
kita tetap kawan sampai mati..
ko sahabat aku sampai mati..
aku susah macamane pun ko tolong..
dan begitu jugak ko..
aku xkan bertemu org yang macam ko..
serius xkan..
i miss you a lot..

aku dah suh mak aku belikan bahan2 untuk masak kek batik n cupcakes ntuk ko..
walaupun mungkin kita sempat jumpa atau tak..
aku tak kira nak bagi gak walaupun x dapat jumpa!
nak je aku teman ko keje first day raya..
tp xleh..sure2 kena baling senduk ngan mak aku..hahaha..
nak berkampung kat hospital tu..huhuhu..
miss you a lot..
dan aku gembira dengan berita itu..
aku gembira dengan kamu..:)

sory emo ckit tulis entry nie..
dialah sahabat saya sampai mati..
k,la see ya in da next entry..

P/s: seriously,aku nangis time tulis entry nie..

Comments

  1. hey sis...
    im ready for bunge jumping...
    :)
    plan tetap berjln cam besa..:)

    ReplyDelete

Post a Comment