My feeling rite now..apakah?

sekarang nie perasaan rasa macam-macam..
tension,happy,risau,lapar dan nak tersengih je..
bukan soad tapi perasaan nie bercampur baur..
kenapa dengan aku?

tension?
tension dengan assgment yang baru disiapkan hari ini..
2 assgment..
sekarang tgh pening bahan2 untuk proposal thesis yang patutnya kena siapkan sebelum hari khamis..
cd or dvd memang tak dapat carik..
tapi member2 aku usahakan carik untuk aku..
terima kasih kawan2..:)
cuma bila tak tahu la dapatnya..
tapi aku bersyukur..
memang susah nak carik CD/DVD dokumentari berunsurkan budaya..
dan harus ada subtitle BM or BI..
kalo tak macamane nak kaji terjemahan..
serius pening sudah aku..

Sedih?
biasalah..
kalo sedih mesti sebab rindukan family..
aku sejak menjak nie amat merindui family aku..
lagi2 budak2 rumah rajin bukak lagu raya..huhu..
tetiba je merindui mereka..
cuma perlu bersabar..
next week aku akan pulang..
(tetiba jek lagu sudirman balik kampung berkumandang..huhuhu)

risau?
aku risaukan my ex..
walaupun dah takde pape..
lama dah..
aku risaukan keadaan beliau dengan keluarganya..
mamanya tidak sihat..
yelah..sekadar ambil berat..
lagipun aku ok je ngan dia..
sahabat..:)

Happy?
umm..nie macamane nak describekan..
aku gembira dengan kehidupan aku..
serius..
tak pernah sehappy begini..
mungkin kerana sahabat2 aku dan family aku..
mereka tidak pernah putus buat lawak hanya kerana ingin buat aku tersenyum..
friends..I'm Happy with my life rite now..
thanks to you all..;)

Tersengih?
sebab dapat mesej giler2 dari sahabat2 aku..
sahabat2 aku tidak pernah putus menghantar mesej..
sahabat2 aku dari zaman sekolah dulu sehingga ke U nie..
aku bersyukur persahabatan aku kekal sampai sekarang..:)

lastly, walaupun perasaan aku bercampur baur..
yang penting aku sekarang LAPAR..(tetibe jek..bolehkah?)
aku nak g bersahur..
selamat bersahur..
see ya in da next entry..;)


P/s:picture taken in my room..picture b4 nak g carik makanan untuk berbuka petang semalam..semangat lebih..huhuhu..;p

Comments

  1. hahahaha...bercampur baur...
    part ur e tu bgus la...
    dah nama ex still leh berkwan...
    sma la kita..
    xbaik musuh2 ngan ur ex kan

    ReplyDelete
  2. memang bercampur baur..
    yup..
    xbek musuh2..
    biar org buat jahat dgn kita..
    jgn kita wat jahat ngan org..:)

    ReplyDelete

Post a Comment