Majlis Berbuka Puasa LGBM Part 4..:)

Uwaa..serius banyak gambar nak kena upload..=.='
hari ini adalah majlis berbuka puasa yang dianjur oleh budak2 batch aku..
walaupun ramai yang tidak hadir..
kami tidak memaksa..
tetapi agak rugi la sapa yang tak datang..
inilah perjumpaan sebelum kita menyambut raya..

apa2 pun..
korang memang the best!
masih banyak gambar yang tidak diupload..
so kepada korang2 yang nak pic nie sila ambik kat pendrive saya ye..
gambar korang banyak sangat..
sebab korang giler kamera..
tp xpe jangan giler pakwe orang sudah..hihihi..;p

pe2 pun enjoy da picture yang tersangat banyak nie..
see ya in da next entry..:)
































Comments

  1. semua makan nasi bungkus sorang satu je ek? tapii nampak MERIAHHH, ramai giler..;) so cemane, korang happy tak dapat makan sesame?

    ReplyDelete

Post a Comment