Pintu (Erk? apakah?!)

Dia berdiri pintu..
Aku pun berdiri di pintu..
"Eh,mamat nie nak kuar ke xnak? aku dah bagi laluan dah nie. Aku dah ar nak cepat!"
Aku lihat jam di tangan..
"alamak ai,aku janji jumpa doktor kul 1 lebih nie,dah ar nak kul 2.apa kata Dr ni kang..Aah..langgar je"
aku terus membuka pintu..lalu dia memberi laluan sambil membukakan pintu.
"ha,kan senang macam tu. tunggu dia nak keluar memang sampai esok aku kematu disini.."
aku membebel dalam hati dan memberi senyuman kepada mamat blur tu..
dia senyum dan alih-alih dia bertanya.
"budak falkuti mana?"
"erk? apa kes nie? nak jawab ke xnak?jawab jelah.."
"Akademi Pengajian Bahasa"
"Er..saya nak cepat nie.."
"Oh..ok"
aku blah dari situ cepat-cepat..
pe ke hal nak tanya-tanya nie..
aku terus bergerak menuju ke bilik lec dengan kadar yang laju..

hmm..itulah yang terjadi pada aku semalam..
poyo tul mamat tu..(tak baik aku ni..huhuhu.)
kejadian itu berlaku ketika aku ingin berjumpa supervisor untuk proposal thesis aku..
nape la mamat tu ek?
mungkin x bersahur kot..:p
nasib baik tajuk untuk proposal diterima..
pada mulanya aku nak buat tajuk terjemahan didalam blog..
tapi difikirkan balik..
agak sukar lah..
last2 aku buat tajuk terjemahan aspek budaya di dalam dokumentari.
so, hari sabtu akan pergi ke UM untuk mencari contoh2 thesis..
hope dapat mencari apa yang dicari..
so ini cerita untuk semalam..
walaupun banyak cerita untuk disampaikan..;)
myb next entry..
see ya in da next entry..:)

P/s:amat kecewa dengan seorang insan. amat kecewa.. picture taken in FIN class..bosan..

Comments

  1. hihik.. mamat tu nak beramah mesra ngan awak daaaa

    ReplyDelete
  2. to bspotgurl
    mybe kot..hihihi.

    to atan athen
    xde papelah atan..:)

    ReplyDelete

Post a Comment