Balik Kolej Semula..Bosan!

tgk..
berapa comment menggoda aku supaya tidak balik?
korang memang la..
isyh..xmo balik la..:(
sekejap lagi aku akan berangkat menaiki bas pulang ke shah alam..
perasaan aku sekarang?
aku takmo balik!!!huhuhu...
dah la arini ramai member ajak g open house la..
g lepak2 la..(korang memang..time aku nak balik time tu la ajak aku merayap eh..)
aku sekarang takde mood nak mengemas barang..
ma aku dah suh bawak kuih..
tapi celah mana la nak letak?hu..
memang aku takmo bawak la..
beg dah berat sudah..
alahai..parah2..
k,la see ya in da next entry..
nak kemas barang..

P/s: walaweh!!! aku tak mo balik lor!!!!

Comments

Post a Comment