Selamat Hari Lahir..:)

Hari ini 16/09/2009 bersamaan hari Rabu..
genaplah umur adikku 21 tahun..
pe2 pun anor nak wish ko selamat hari lahir..
semoga panjang umur dan murah rezeki..

walaweh,anor jeles ngan kamu sebab paan(abangku) antar mesej ingatkan pasal birthday kamu..
birthday anor pun dia tak wat macam tu tau!
ni tak adil!!! mencik je..huhuhu..
pe2 hal ko kena belanja aku makan yerk tak kira!(kakak yg mengambil kesempatan!)

apa2 pun..
bila dah berusia 21 tahun nie pandai2 lah jaga diri..
belajar elok2..
carik bini elok2..eh..silap!
awek yang elok2 dibuat bini..(aku nak sangat anak buah..erk!?)
sebab anor takut sangat kamu jumpa dengan perempuan x senonoh macam yang anor ceritakan pada kamu..
take care yourself walaupun pada hakikatnya..
kamu yang menjaga anor..
terima kasih..
bila anor balik kita celebrate sama2 yerk!
happy birthday..;)


adikku wan ngan adikku yang bongsu..

P/S: tetiba merindui family..=.='

Comments

  1. birthday adik kau sma ngan birthday aku.,..
    org ke 6 aku thu sma birthday ngan aku..

    ReplyDelete
  2. lor yeke..
    Happy birthday Muiz..
    ramai yang menyambut birthday hari ini yerk..;)

    ReplyDelete

Post a Comment