Raya Di Akademi Pengajian Bahasa Meriah!!!

Hari Selasa iaitu bersamaan 13/10/09..
kami pergi beraya!
hari tersebut merupakan hari fakulti kami membuat sambutan hari raya..
semua student pengajian bahasa terlibat..
dimana kami semua di letakkan di bawah mentor kami..
iaitu pensyarah kami..
so inilah setakat gambar2 yang aku rajin upload sebab terlalu banyak..
aku rasa gambar pun tak dapat gambarkan perasaan gembira aku pada hari tersebut..
pe2 pun enjoy da picture yup!

Nie gambar batch aku..
student part 4 LG221..
ada 3 orang yang terlepas sesi penggambaran ni..
orang lain tgh tunggu majlis nak start kami semua larik jap pi tangkap gambar batch kami..huhu..(menyempat je kami kalo bergambar..hahaha..)

Ni masa dengan lecturer kami Pak Mail..
beliau lalu disitu..
apalagi..
kami pun menjemput beliau..hihi..(again..menyempat!)

Ha..nie budak2 umah aku dari semester 1..

Ni gambar paling aku suka..
sporting disini..
bersama senior kami..
abg Alikan dan abg Randy

Gambar nie pun bersama abg senior lagik..
kitaorg bersama abg Alikan,abg Randy,Abg Azhar dan Abg Syuk..

Dan ini kami bersama abg Azrul..
tangan tu abaikan..
tangan abg azhar..menyempit je..huhuhu..

Nie AMY FARAHANA dan NURUL NADIA..
(dorg suruh mention nama dorg tulis besar2..)

Nie lah mentor aku..
Cik Midiyana..
cik midi memang sporting!
cik midi mengajar kami terjemahan semester 3..
beliau merupakan sumber inspirasi aku dalam bidang terjemahan!:)

Korang tahu tak?(tak tahu kan?)
ni abby..MY TWIN!!
sebab kami lahir tarikh yang sama..
beza jam je..
dia panggil aku twin n aku pun panggil dia twin gak..
perangai kami jugak sebijik..
serius..tarikh lahir sama perangai pun sama..

Nie airil..
dia nie dalam kelas duk sebelah aku..
(airil muka nak cover hensem..hahaha..)

Dengan abg Alikan..
abg Randy pun nak menyempit..ceh!;p

Dengan Bad..
bad merupakan member sekelas aku..:)

Dengan abg Randy..

Dengan Atan Athen..

Gambar yang paling aku suka..
gambar ni diambil aku masa majlis sudah berakhir..:)

Gambar terakhir..
gambar penulis blog nie sendiri yup..:)

nie lah gambar2nyer..
tapi hari tersebut memang best!
paling best masa menjawab pantun dua kerat secara spontan..
memang happy pada hari tersebut..:)

sorry sebab dalam beberapa hari ini tiada blog walking..
dan tidak sempat meninggalkan comment di blog anda..
sebab terlalu busy dengan assgmnt,test dan pembentangan..
(minggu yang penat)
i will back kalo da xbusy ok!

untuk student LG221 anor akan upload photo lain di blog kita..
dan jika nak gmbar sila mintak dengan anor ok..:)
dan di FB kalo kesempatan anor akan tagged korang..
sorry lambat ok..

to you'all...
thanks..
see ya in da next entry..:)

P/s: hari ni happy sangat..;p

Comments

  1. memang nampak meriah sgt semua pic u all ni..
    tapi I love yr spec.. nampak cool laaa

    ReplyDelete
  2. ensem n cntik semua berhari raya...
    kirim slm pda yang single
    ekeke...

    ReplyDelete
  3. to bspotgurl
    thanks..
    new design..kedai yang beli cermin mata tu penuh dengan design cermin mata baru..:)

    To muiz
    terima kasih..
    yg single shaja?
    yang berpunya?hihi..;p

    ReplyDelete

Post a Comment