Hari ini?


Hari ini
bangun 8pagi itupun tidur tidak sampai sejam..
atau ibarat saya tidak tidur..
sebab malam semalam..
saya terlihat..
err...saya xmo citer malam ini..
malam jumaat..
so ada yang takleh tidur nanti..

pergi kelas lewat..
sebab bilik air penuh..
i'm the last person bersiap..
dan pergi ke kelas lewat setengah jam..
dan menjawab test..
test? agak susah..
sebab saya tidak menghafal formula..;p

selepas kelas..
pembentangan CTU..
dimana group saya membentang mengenai dasar2 ekonomi..
penat menjawab soalan2 dari rakan2 sekelas walaupun dah bagitau mereka awl2 jangan tanya soalan.
tapi mereka tetap jugak nak bertanya...(tapi nasib baik dapat jawab..)

selepas kelas..
ingatkan nak pergi makan dengan amy n jai..
lalu mengajak atan athen..
dan terserempak Fida didepan Library..
dan di library ada pameran foto..
saya dan atan amat suka bab2 foto nie..
(sehinggakan dah plan nak ikat perut nak beli kamera dslr next time..Ohh..sy terpaksa tunda plan beli kamera tersebut memandangkan sy takut bajet saya pergi ke New Zealand tidak mencukupi..)

di pameran tersebut ada sesi photoshot..
apalagi kami pun bergambar la...
memandangkan pakai baju kurung pada hari tersebut kerana pembentangan..
saya terpaksa membataskan perlakuan sy..
walaupun pada hakikatnya..
saya nak melompat waktu tersebut n buat aksi giler..
apakan daya..saya terpaksa berlagak ayu walaupun dalam hati jerit saya pun nak melompat macam atan.

selepas tu barulah makan..
selepas makan..
ingatkan nak tidur kerana saya sudah tidak tidur sehari suntuk..
tapi apakan daya..
mata saya segar bugar..
dan menyebabkan rakan2 saya lain nyenyak tidur..
saya layan cerita yang dibagi atan semalam kepada saya..
tapi memang best!
dan membuka FB saya..

dan
-
-
-
-

sehingga ke saat ini saya tidak tidur lagi..
dan saya dah mengantuk..
tapi control jiwa raga..
kerana esok ada test dan pembentangan lagi..
tapi saya nak tidur jugak..
dan subuh nanti sy akan bangun kembali..

dan sekarang?
saya mau tido..huhuhu..
see ya in da next entry..;)

P/s: sedikit penat..tapi gembira..thanks 4 someone calling me last nite..sy hargai nasihat awak malam tadi. terima kasih..:)

Comments

Post a Comment