Adakah itu Cinta?

First time..(kali pertama kah?)
hmm..entahlah.
should i story about this..?
Aku dah lama bersahabat dengan dia..
sejak menjak ni dia agak berubah..
i mean agak berterus terang mengenai perasaan dia..
tapi aku jenis suka wat tak tahu..
sebab tu memang perangai aku..
ye aku nampak apa yang dia buat kat aku..
kesanggupan beliau..

tapi..
aku dah kenal dia..
gurau pun kasar..
nk berubah kepada lebih serius?
satu perubahan yang agak ketara..
lagipun aku dah anggap mcam abang dah..
huhu..
sayang?
aku sayangkan dia..(statement berani mati nie..hope dia tak baca blog aku..hoho..)
tapi entahlah..
i'm not ready for anyone..


aku lebih suka begini..
happy jek..
xpayah nak rasa gaduh ke, nak jeles ke, apa ke..
ni tak..
aku tgk sesetengah kongkong bf/gf macam lor dia dah jadi suami n isteri..
haiya..
nie baru couple..
kalo kawin mau ikat suami xbg kuar umah..hahaha..
manusia2..
entahlah..
apa yang aku tahu aku gembira dengan keadaan aku..
aku gembira sangat2..
benda2 yang apa orang buat kat aku tu..
dah lama aku maafkan..
dah malas nak ambik tahu..
iye memaafkan orang buat aku gembira..
serius..cubalah buat..:)

sekarang nie..
aku nak kuar ngan sapa2..
berkawan rapat dengan sapa2 pun xde sapa nak marah..(ermm..ada jgk yang kecik ati..aku wat tak tau jek..)
sekarang ni apa yang aku tahu..
I'm not ready for anyone else..
itu yang terbaik untuk aku..

ok..
end of story ok..
to my friends..
stop asking "aku dengan sapa sekarang"..
ok?
peace!
see ya in da next entry..;)

Comments

  1. maybe start with " as close friend " dulu

    ReplyDelete
  2. one advice...slagi xpasti,slagi x ready.jgn bg komitment pada sape2.bruk padahnya nnt

    ReplyDelete

Post a Comment