One Entry for 4 days! (hambik ko!!)


Jumaat:
aku bergerak balik ke kampung..
tiket kul 8.30..
sampai2 jek melaka..
terus balik umah nek bas..
my mum ada metting..
abang tgh bekerja..
sampai2 jek umah terus..
tido..aku tak tido sehari suntuk ye..
bangun2..abang aku bising sebab x call dia suh ambik..
aku jawab..
"malas nak menyusahkan ko.."

Sabtu:
nak keluar merayap bersama-sama member..
xjadi..
sebab ada dinner dengan family..
xpelah..
dahulukan family..huhu..:)

Ahad:
keluar menemani ma n ayah shopping..
menemani ayah beli buku agama di jalan hang tuah..
makan2 di kluang station di Tesco..
ayah aku banyak belanja aku pada hari tersebut..
balik je nak dekat maghrib..
berkejar hantar adik aku balik kolej..
serius celah hutan mana dia duk..
xmo g sorg2 lagi..
lagi2 malam..
balik je..
sahabat aku dari Australia balik Malaysia..
ajak lepak di Mcd..
hanya waktu ni dapat jumpa dia..
kerana dia akan pergi ke singapura dengan keje dia..hmm..
tapi best dapat jumpa dia..:)
sebab dah lama xjumpa dia..
Miss u daniel..:)

Isnin:
hari ini?
sepatutnya balik..
tapi tertinggal bas..
last2 kuar beli tiket ngan sahabat aku..
n then pi makan2..
seronok hari ni..
walaupun agak sedih sebab xdapat balik..(x sedih sngt pun..kalo boleh xnak balik..hoho..)
esok..
mission!
pastikan takkan tertinggal bas lagik..hahaha..
(happy sangat2 hari ini..)

see ya in da nest entry..:)

Comments

  1. kalau tertinggal bas gak..jalan kakai jer la..he..he..

    ReplyDelete

Post a Comment