Wa salute kepada lelaki yang membawa parents pergi tengok wayang sama-sama!

Aku terbaca status seorang sahabat lama aku di Facebook yang berbunyi begini...


"G bawak my parents tengok ROBIN HOOD tadi... Ramai bdak2 mude kat GSC tu pndang cam pelik je...slah ke bwk parents g tgk wayang....mungkin aku tak seCOOL diaorang kot sbb diaorang bwak awek n siap pki sunglasses dlm panggung yg glap tu...haha xpaham betul....ade...ade...ade...ade aku ksah...hahaha...BTW ROBIN HOOD is suprisingly enter...."

aku baca status dia pun rasa..ok, aku tabik sama dia! jarang-jarang kita dengar seorang anak lelaki bawak mak bapak dia pergi tengok wayang bersama-sama..salah satu sebab malu dan nak jaga imej..haih...

apa-apa pun.. aku tabik sama kawan aku ni! Aziq wa tabik sama lu....! sejuk perut mak ko mengandungkan ko...hehehe..:)

P/s: Family ajak bercuti...hmm...nak ikut ke xnak...busy dengan thesis dan class..:(

Comments