Finish!!!! Sekarang masa untuk BALAS DENDAM!

yes!yes!
selepas jumpa supervisor thesis sekejap lagi dalam pukul 4 sat lagi..
aku nak balas dendam yang tak terlerai!

1. Aku nak TIDUR PUAS-PUAS!
2. Nak main GAMES sampai muntah-muntah!
3. Balik kampung dating dengan dia puas-puas! tanpa perlu bawak nota!hahaha
4. pergi bercuti!
5. Aku nak enjoy puas-puas!

kesabaran menghadapi final exam menyebabkan aku berdendam terhadap benda-benda yang aku nak buat..
(macam le ko tak wat bai masa exam..hahaha)

esok...aku,Sanah,AtanAthen dan Nadia..
akan berkampung ke PD..
dan akan ke Melaka..
untuk membawa pelancong asing melawat Melaka Bandaraya Bersejarah!;p

see ya in da next entry!

P/s: perjumpaan bloggers sebenarnya..tapi aku kenal farid je...macamane eh? segan dowh!

Comments

  1. inila blogger yg bakal join esok kan?..kenal2 dulu sebelum stat membahan hehe..

    ReplyDelete
  2. ok...xdehal...
    yg pasti sy yang akan membahan wong ah ian dulu..hahaha..;p

    ReplyDelete

Post a Comment