Test,Kes Rogol,Atan dan Balik Kampung!!

haiya!
manyak busy ar sejak menjak ni..
hari ini barulah dapat membuka laptop dengan aman dan tenang..
kalo bukak pun..
bila ym dengan dia..
so mcam2 terjadi dalam hidup aku..

Test
minggu ni ada 2 test!
dapat berjalan dengan lancar!
test hari ini..
aku lupa segalanya2..
sebab baca last minit..
sebab apa aku baca last minit?
sebab malam tadi aku berkejar ke perhentian seremban
dengan atan athen dan Famy..
kerana apa?
dalam misi menyelamatkan orang!
hehehehe..
so walaupun aku lupa..
sekurang-kurangnya aku tidak menipu dalam exam..
jujur pada diri sendiri.:)

Kes Rogol
yup, ada kes rogol berdekatan dengan kawasan tempat aku tinggal..
ok serius aku risau..
memandangkan kawasan aku banyak "orang asing"
kadang2 diaorang suka main tenung..
seriau...

Atan sudah pergi
atan telah pergi meninggalkan kami serumah pada hari Rabu lepas..:(
sebelum dia pergi..
aku pegang sekejap..
pastu masuk bilik..
menangis...
Kak Dewi panggil masa nak balik malam tu..
aku tidak mahu...
sebab aku tahu..
aku akan menangis lagi..
ketiadaaan atan amatlah dirasai...
kadang2 aku lepak kat depan Tv..
aku tercari2 bunyi loceng yang dipakai oleh atan..
pagi2 aku bangun nak pangil atan..
aku terdiam..
atan xde..
selalu dia lah paling aktif..
ari rabu tu..
aku tidak sihat..
aku tidak pergi ke kelas pun..
Atan la teman aku..
tido disebelah aku...
bila aku pandang mainan atan..
aku terkenang..:(

Sekejap lagi aku balik melaka!

aku sebenarnya sedang menanti kedatangan abang aku!
dia nak ambik..
dia baru sahaja turun dari flight di KLIA tengahari tadi..
sekarang sedang menanti kawan beliau menghntar kereta..
pastu ambik aku kat shah alam!
yeah!!aku memang suka susahkan abang aku..hehehe..
abang aku bercuti selama seminggu..
so aku nak susahkan dia seminggu ni..hahaha..
(aku memang camni ngan family...ngada2)
ok la..
aku nak bersiap..
kang abang aku bising aku tak siap lagi..hehehe..

see ya in da next entry!

P/s: salah satu sebab gembira nak balik pun sebab dapat jumpa dia!! tak payah webcam lagi dah..dapat jumpa live!!hehehehe...

Comments

  1. nnt kite jmp k...
    tgk cte seram ke romantik??
    hehehe...peace...zek

    ReplyDelete
  2. hahaha...
    i pun nak kcau kau dating anor...
    boley???

    ReplyDelete
  3. wahh...menakutkan la kes rogol tu...be careful k...jgn kuar sorg2...

    ReplyDelete
  4. to zek
    urm..bergantung..muks la pilih..muks yang nak belanja kan...hehehehe..:)

    ReplyDelete
  5. to amy
    jgn nak ngada...amy kaco anor..anor kaco encik jai!hehehehe

    to nor
    tau xpe..tapi terpaksa kuar sorg2..redha jelah..

    ReplyDelete

Post a Comment