Kembali sudah...


telah kembali ke Shah Alam pada pukul 11.46 malam..
yea! yea.. le sangat!
padahal hati berat nak meninggalkan bumi hang tuah!
yelah...separuh hati kat sana!
(ok, tuan blog ini sudah mengada)

berat langkah kali ini..
kalo x kerana keje..
xdelah aku balik awal..
masih boleh berdating..
Erk?! apakah?

sebelum bergerak balik..
aku berjumpa la dengan si dia sekejap..
lepas tu barulah bertolak..:(

awk..
nape la awk ambik master kat Utem..
nape x ambik je kat Shah alam?
ari2 leh jumpa tau!
hmm..sedih taw!
(ok..tuan blog sudah meroyan sebab rindu dan sedih..so sila muntah)
(kalo rasa nak blah,bek blah awal2...hahaha..)

dah!
cukup untuk malam ni..
kalo x..lagi muntah korang..
so lebih baik stop..hu..

see ya in da next entry!:)

P/s: Untuk awk: pergi klinik ye.. jgn lupa atau buat2 lupa taw..xpasal2 ada yang masuk hospital sebab kena karate jurus 18 ea..;p

Comments

  1. heheheh tak pe.. jauh lagi best... bleh rindu merindu

    ReplyDelete
  2. to moon
    yg rindu merindu tu la tak tahan..hu...

    ReplyDelete
  3. makin meroyan wa tgk lu ni skang sis... hahahahahaha...
    wah wat master kat utem.. dh dkt tol ngan uitm wa.. kene jd spy ni mencr mr wani.... hahahahha...

    ReplyDelete
  4. a'ah la utem dekat ngan uitm..
    lu xpayah psg spy..
    wa sendiri jadi spy dia..hahaha

    ReplyDelete

Post a Comment