Mood: Kampung dan Family


Sebenarnya..tuan punya blog ni bukan lah berada di dalam mood yang baik..
tapi cuba membuatkan mood beliau menjadi baik..
kerana berada di rumah bersama family..
so kerana orang lain aku sedih..
xkan nak sedih2 depan family..

hari ini bangun agak lewat..
mana tak..
aku sampai melaka kul 4 pagi tadi...
kawan abang aku sesat menghantar kereta..
dalam perjalanan ke melaka..
aku tidur..
mabuk sudah..huhuhu..
sampai2...
berbual ngan mak aku jap..
bangun pagi carik mak aku..
terus peluk mak..
pastu peluk adik aku yng bertambah2 tembam..
cuma kakak dia je yang xtembam lagi..hihihi..

pastu sambung baring..
mak datang,adik beradik aku yang len datang masuk bilik..
bercerita..aku dengan muka poyo dan masih bertahi mata..
layankan je..hehehehe..

balik kmpung je best...
macam2 mak aku masak..hehehe..:)
dan..
hari ini baru ku tahu..
adik aku mempunyai blog..
sibuk je..hehehehe..
dan merupakan pembaca setia blog aku...
untuk ko ekal: ngegeh!!!

apa2 pun..
aku gembira dapat balik kampung!!
walaupun mood aku tersangat sedih sekarang..
(ohh..pedulikan perasaan itu)

see ya in da next entry!

Comments

  1. lek kg x kejut amy...
    nak peluk2...
    ngeeee...

    ReplyDelete
  2. home sweet home...have a good day...sudah add kamo di fb...

    ReplyDelete
  3. to amy
    bukan xnak kejut..xsampai ati la cayunk..
    xpe2 balik nnti kita peluk2 ea..hihihi..
    to nor
    thanks..dah accept dah..:)

    ReplyDelete

Post a Comment