Hari ini kami pergi interview orang!

Pergi interview orang pun nak citer kat blog!
kecoh ar penulis blog nie..=.='
ok,guys..hari ini aku pergi mewawancara pengarah urusan..
tetapikan..
nak dijadikan cerita...
orang yang diwawancara...
datang menjemput kami..
dan juga menghantar kami pulang..
ngegehkan?hehehe..

sebelum tu...
pemberitahuan..
beliau merupakan bapa saudara aku..hehehe..=.='
pada permulaannya..
kami hendak menaiki LRT je g Sg Buloh..
tapi semasa menunggu bas di seksyen 2..
paksu aku kata tak payah nek bas dia ambik...
so..kami xpayah susah2...

sampai2 je...
keje kami main ngan kucing..
gemuk2 belaka kucing2 nya..hehehe..
selepas tu baru kami start interview..
dan..
=
=
=
=
=
=
=
=
bateri kamera kong!
time aku lak tu...
last2 pakai blackberry paksu aku...
wawancara tu berlangsung mungkin sejam lebih..
pastu..
paksu aku ajak makan..
dan menghantar kami pulang..
perasaan aku ketika itu...
=
=
=
=
=
=
rasa menyusahkan..hu...
dah diambil..
belanja makan..
dihantar pulang lagi tu!
haiya!
tetapi pe2 pun...
TERIMA KASIH PAKSU!!

so bawah ni picture kami dirumah paksu aku..:)
(picture kami ngan kucing je...hehehe)
aku dan Kak Dewi yang menjalankan wawancara tu!

Ni Nelly..
bukan Nelly Furtado ye..
(ok,dia memang gemuk!)

Ni Monti
bukan Montok ye..
(gemuk gak!)

Kak Dewi

Ok..aku tahu..
kucing tu lebih besar dari aku..
xpayah nak mention dah..
oh..kucing tu pandang slack kat aku sebab on the way nak cakar aku tu..
sebab x abis2 nak men2 ngan dia smpai dia nek menyampah!hahaha..

apa2 pun..
wawancara tersebut berjalan lancar!
ni entry taip laju2 sebab nak start mandi,study n membongkang!
esk exam!
tak sempat nak jawab comment korang!
sowy..
i will back soon ok!

thanks guys!
see ya in da next entry!

P/s: aku dapat bnyak ilmu berguna daripada wawancara tadi... pengalaman daripada seorang pengarah urusan dan pemegang saham syarikat yang tersenarai di bursa saham. kata2 beliau.. membuatkan aku termenung sejenak apa yang dikatakan. mungkin jika akan rajin aku akan kongsikan kejayaan beliau di blog ni ok! have nice day guys!

Comments

  1. tension kan bila bateri kamera mati.. he he he.. simpan banyak2 lain kali...

    Keluar Duit Kena Charge????

    Betul ni Kat Midvalley???

    ReplyDelete
  2. fuh lega... nasib baik ada back up.. menda ni pun pernah terjadi kat moon..
    hehehehe
    wow.. kucing tu gebu

    ReplyDelete
  3. korang pegi wat interbiu org ke interbiu kuceng dier? hahaha.. mcm tau je niat sebena korang nk interbiu budak2 berkaki empat tu kannn??? baik mengaku... hahaha

    ReplyDelete
  4. to sharinginfoz
    tu la..len kali simpan sparepart..hehehe

    ReplyDelete
  5. to moon
    tau xpe..
    kucing tu bukan gebu dah..terlampau gebu..mcm nak bawak balik dah..heheheh

    ReplyDelete
  6. to nur'ain
    hahahaha..memang pun nak interbiu kucing tu..
    tapi kucing2 tersebut malu2 kucing..hahahaha..;p

    ReplyDelete

Post a Comment