Cerita cuti ini..(apakah?!)

ye..saya telah mendapat timbunan coklat diatas..
sampai ke saat ini..
coklat tersebut belum habis..
coklat2 tersebut didatangkan khas dari Labuan!
yea!(tetiba?)

owh..abang aku baru je balik dari labuan
dia bercuti selama seminggu disini..
dia balik...
mak aku masak makanan yang dia susah nak dapat kat sana..
ye..ASAM PEDAS!
dia selalu merungut..
bila makan nasi dan telur goreng
dia membayangkan asam pedas..
so barulah berselera..
katanyalah!
(manyak songeh! belum kerje kat oversea..ni dah merungut mcam2!!)
(jap2...dia tahu tak tahu blog aku..huhuhu..ok x!!!selamat!hehehe)


sekarang nie..
aku merindui budak ni..
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=


baru sahaja dia meninggalkan aku dua jam...
aku dah rindu kat dia..:(
sapa dia?
bf?
bukanlah!
adik aka twin aku!
twin la sangat!
padahal dia muda 3 tahun dari aku..
kira dia adik dan merangkap bestfriend aku..
so prob..bnyak cerita kat dia..
so dia pemegang rahsia aku..huhu..

dia sekarang praktikal..
menyebabkan dia terpaksa balik umah sewa dia malam ni..
esk dia nak g mengajar..
(padahal tempat praktikal dan rumah aku tak lah jauh..ngegeh gak nak duk umah sewa!)

nape aku rindu dia?
sebab.
dia pendengar yang setia..
dia rajin..(aku selalu buli dia wat keje)
dia seorang guru yang baik(dia mengajar ttg ilmu adobe, internet dan komputer)
dia suka bergurau..
dan aku suka tgk dia bertekak ngan adik aku yang last
(yup,mereka tak boleh dekat..ada je salah)
kadang2 aku sengih je!
dan..
aku rindu..
dia nak membebel kat aku
bila letak folder bnyak2 kat desktop, tak bersihkan laptop dan sebgainya yang berkaitan dengan komputer..
(dia membebel mcm ppuan ok!hehehehe)
ok..ok..dah2..
aku kena tido awal malam ni..
esk g DATE!!hihi..

see ya in da next entry!

P/s: cuti ini amat berharga apabila dapat habiskan masa dengan insan2 tersayang! :)

Comments

  1. anor!!!!!!!!!ak nk coklat!!!!!!!!!!!!bg la kat ak skit...

    ReplyDelete
  2. adoiyaiii
    kalau moon jadi kamu...
    rosak la diet i... hhehehe

    ReplyDelete
  3. coklat dari labuan bebas cukai..
    jom share sedikit..:P

    ReplyDelete
  4. laaaa...nk ikittttttttt...
    abg paan...senah nk mintak ckit coklat bleyh,..
    ang paan ensem la..kacak plak tuh!!huhuhu

    ReplyDelete
  5. yummmy2...
    manyaknye coklat...
    i l!ke...! l!ke...
    m!ntak sket...
    lalalala...

    ReplyDelete
  6. mentang2 anor ad coklat...
    sume ttibe jd baik...hahaha...
    anor..xnk la coklat... ;p
    z

    ReplyDelete
  7. to atan athen
    kalo ada...aku bawak le balik shah alam..kalo xde...xde rezeki la..heheheh..

    to moon
    hehehehe..xpe..mkn coklat sekali kala:)

    ReplyDelete
  8. to monica
    tau xpe..tu sebab abg sy beli giler2 banyak..
    boleh je..datang umah sy..hehehe..;p

    to kirana malam
    time ni la ko nak pnggil abng aku hensem n kacak ea..kalo dia baca comment ko gerenti meremang bulu roma..hehehehehe..;p

    ReplyDelete
  9. to farah
    ye..nanti kalo ada lebih anor bawak balik ok..tapi ferero tu dah abis la..hehehehe..;p

    to zek
    dorang sentiasa bek je...hehehe
    eleh..ntah2 z pun nak coklat..tadi hntar anor bukan nak mintak!;p

    ReplyDelete
  10. sbb z xkata nk pon kn...lalala~
    hehe..nk coklat lain...opss...
    terlebih sudah...hehe...
    xdela..xnk la coklat...nnt gemuk...huhu

    ReplyDelete
  11. to zek
    ala..dah paham z dah..hehehe
    dalam hati kata mau..
    gemuk la sngat!padahal kurus!;p

    ReplyDelete
  12. huhu...da gemuk...cmne ni??
    anor..kalo z 55kg ok kn..;p

    ReplyDelete
  13. to zek
    mana ada gemuk la..sibuk je cakap dia gemuk..
    xmo kurus lagi..dah ok la tu... cyg sy kan..kan..?hehehehehe..:p

    ReplyDelete
  14. yer...xleh nk kurus da...
    dun wori k...peace!!!...z

    ReplyDelete
  15. sama la 2...
    bak kata anor sedap pluk..
    x gitu ker...hahahaha!!

    ReplyDelete
  16. isyh..z..malu i taw..hahahha..
    mcm le anor peluk z..hahahaha..;p

    ReplyDelete
  17. kwn2 anor sume...td 2 juz perumpamaan jer...
    jgn slh fhm k..peace

    ReplyDelete
  18. tulah..tulis lagi bukan2 kat blog..dah kena terang kat blog..hehehehe..dorang xkan salah faham..dah faham kita dah..hahahaha..;p
    peace gak lah...:)

    ReplyDelete

Post a Comment