Anor..isnin sudah test!(pesanan utk diri sendiri)




Walaupun mood xberapa baik..
aku kena study jugak!
aku study di meja makan..
kalo study dalam bilik macam2 godaan!
first...internet!
second..bantal!
cepat tergoda betul dengan benda2 ni...

study di meja makan...
tergoda dengan meja makan..
eh silap! dengan makanan di atas meja..

aku rasa aku mampu bertahan setengah jam..
sebab?
panas!
lapo!huhuhu..
yang paling penting ngantuk!=.='

tolong la sepak sy supaya rajin study
sebab isnin ni da test!!!
4 chapter lak tu!
aiyo..
aku mencik lor cmni..
pe2 hal..
rilek sudah
tido dulu.
pastu bawu study..hahahaha..

pesanan untuk diri sendiri
anor..cuti sudah abis...
hari kesengsaraan telah pun bermula!

see ya in da next entry!

P/s: aku tidak mahu perkara memeningkan pala aku lagi.. terlampau pening dah.. aisyeh..masalah..blah la ko dari sini...=.='

Comments

  1. same la ngan wa senin ni test law... huahuahua.. dh ler dpt demam.. mcm2 godaan tol!!

    ReplyDelete
  2. kalau saya study di meja makan say arasa mahu makan..
    kalau saya study di bilik tidur saya rasa mahu tidur
    kalau saya study di ruang tamu saya akan menonton tv
    oleh itu saya tak studie..
    heheheheheheh

    tak mau la sepak kau ...
    aku cubit2 je.,.. hehehe

    ReplyDelete
  3. kak kec!k b!le nak tunjuk muke !nsan sebelah lam p!c prof!le fb kau 2...

    ReplyDelete
  4. to jimmy
    dugaan tu..gud luck bro!

    to atan
    kena bersiap sedia beb!

    ReplyDelete
  5. to moon
    hehehehe..bnyak lak godaan..hahaha..
    mau cubit?dipersilakan..hehehe..

    to ayie..
    thanks:)

    ReplyDelete

Post a Comment