The Most Wanted Film!

Nampak je, Johnny Depp...
aku dah tak keruan..
ni baru je poster..
belum jumpa betul2..
mau sawan!hahaha..

seperti yang anda nampak..
Johhny Depp akan berlakon dalam Alice in Wonderland..
yang bakal ditayangkan pada 5 Mac 2010 ni..
tetapi aku kurang pasti..yang pasti bulan mac..

citer Alice in Wonderland..
diarahkan Tim Burton..
alah.. director filem Charlie and The Chocolate Factory, Batman Returns, The Nightmare Before Christmas dan bagai2 lah..
xkan korang tak tahu lak..

Alice in Wonderland ni..
sama macam jalan cerita yng sebelum2nya..
tapi yang aku nantikan..
pelakon2 nya..
terutamanya Johnny Depp.hehehe..
filem ini juga dibintangi..
Anne Hathaway, Helene Bonham-carter,Crispin Glover...
so inilah filem yang aku nantikan!:)

ni antara poster2 filemnya!






Avril Lavigne juga turut menyumbangkan lagu dalam filem ni..
best! try dengar!
Alice By Avril Lavigne

see ya in da next entry..:)

Comments

  1. huaaaaaaaa...
    maw tengok...
    dari tahun lepas amy tguu cite neyh...
    x sabo neyh...

    ReplyDelete
  2. taw! anor pun sama! dari tahun lepas! mau g tgk!huhuhu..

    ReplyDelete
  3. ak mmg nk tgk citer ni...ak nk tgk 3D punye!!

    ReplyDelete
  4. jom2 tgk reramai... wa layan giler cite mamt ni... hahahaha... wani blanjer wa k tiket wayang 2!!!!

    ReplyDelete
  5. wa pun sama bro! pehal lak wa yang kena..bukan lu kata yang nak open table?hahahahaha

    ReplyDelete
  6. alamak....aku suka poster yg ada avril tu....

    ReplyDelete
  7. xpe..poster avril tu pun cun!hehehehe

    ReplyDelete
  8. mau tengok ini cerita...
    tentu saja best...
    mau tengokl

    ReplyDelete
  9. wajib tgk! sebab gerenti best!hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment