Ikan putih nie...

Tetiba teringat lak ikan2 koi ni kat Dataran Pahlawan..
isyh..!
daripada aku tgk sorg2 kat laptop bek aku tunjuk blog..
ha! ini lah ikan koi!
besar2 beb ikan ni duk dalam kolam!
aku tak taw ar apa la dorg bagi kat ikan2 ni..
tapi kalo korang g dataran pahlawan kat melaka tu..
jangan lupa sampai kan salam aku kat mereka eh!

oh ye..
cuba la korang kocakkan air kat dalam kolam ni..
serta merta mereka2 ni akan datang..
serius..
berebut!
ikan koi ni bajet nak org nk bagi makan..
tapi kena men2..
hehehe..
Sebenarnya xleh bagi makanan..
nanti pakguard kat dataran pahlawan kejar kamoo..
kalo kamu lari ar...!!


apa kena mengena ikan putih nie ngan entry aku nie ek..
ikan putih tu..
ibarat macam aku kalo time aku ngah muncung..
sama macam ikan koi tu punya muncung...
so bila aku merajuk korang imagine jelah muncung ikan koi tu..
serius sama macam aku!!hahaha..;p

see ya in da next entry!:)

P/s: pemilik blog ni bosan sebenarnya.. tunggu seseorang! haiya!!
(kamu!! tahu ka, sy da muncung mcam ikan koi kat dataran pahlawan ni sebab tunggu kamu!!grrrr...nasib bek ikan koi tak pndai mngigit taw!!!)

Comments