Hadiah terus menerus dari Melaka!!!

pe2 hal sila lempang saya!
orang hantar hadiah pun sibuk nak tulis kat blog!
ngegeh!
ngada2!

ok2..hadiah ni datang dari si dia!
so..entry khas untuk dia aka pakcik gemuks!
padahal dia xgemuks pun..
saja2 pnggil dia..
ngade!
hahahaha..

barang selamat sampai ke tangan aku malam tadi..
padahal dah sampai tengahari semalam..
memandangkan hadiah ni di postkan di umah sahabatku..
dan menyebabkan masing busy2 hntar benda ni ke rumah ku..
ku pergi sendiri dgn sahabatku..
ngeee..
hehehe..
senyum lebar je malam tadi..
ok..sila lempang sy!

ok ni la isinya!
=
=
=
=
=
=

Yup! bear!
suka2..!!

and..
minyak wangi!
one drop perfume..!
dia nak bagi saya wngi2 la tu bila date ngan dia..hahaha..


Apa2 pun terima kasih gemuks!!
suka sngat2 ngan bear n minyak wngi tu..
sepanjang malam peluk sambil sengih!
sampai saat tulis entry ni pun masih peluk taw!
ngeeeeeeee.....
heehehehe..
ok..anda boleh lempang saya sebab terlampau gedik!
hahahaha..

see ya in da next entry!

p/s: xsabar jumpa kamu gemuks! owh..ptung ni namanya Mr Gemuks!haahaha..;p

Comments

  1. waa..bestnya nk pinjam bole..nk peluk jap..ehehehehe..

    ReplyDelete
  2. sweet nyer dier...
    kejiwangan gak!!!!!

    ReplyDelete
  3. beznye dpt adiah...hehe

    ReplyDelete
  4. to sharinginfoz
    minta ngan tuan yg tukang bagi..hehehe
    to monica
    boleh2..hehehe

    ReplyDelete
  5. to sanah
    dia memang jiwang!!!hehehe

    to anonymous
    best la gak!hehehehe

    ReplyDelete

Post a Comment