Percayalah cakap saya!

The Losers?
BEST GILER!
bila aku yang tak berapa layan citer tembak-tembak..
serius ok this is the one of best movie..
tak percaya..?
pergi tengok sendiri..walaupun poster kartun...
trailer tak seberapa..
ok.. jangan tengok sebelah mata je taw...

aku suka sebab apa?
orang tengah serius..dia boleh buat lawak bodoh...
background music layan...
kena ngan tempat...
sniper dia ada cara..
gadget guy dia yang kelakar..
tapi cerita ini juga pasal persahabatan..

ini sekadar pendapat aku..
tapi ini adalah salah satu tiket selling fast di pawagam..
sampaikan kami terpaksa menonton midnight..
walaweh..4jam kitaorang menunggu..haha...
tapi truly deeply..
BERBALOI..:)

nak baca review?
click here!


aku baru sampai rumah nak dekat pukul 4pagi tadi..
mula2 lepak OldTown White Coffee..
pekena White Coffee sementara tunggu Farid..
pastu pergi MidValley
tengok tiket wayang..
wayang full..
beli tiket midnight..
sementara menunggu 4jam..
lepak2..
makan char kueh tiaw..
lepak Dataran Merdeka..
Jalan-jalan di Pavi..
pergi balik Midvalley..
sampai Shah Alam..
lepak Khulafa...
pekena teh tarik..

perjalanan ini..
disertai..
Aku, Sanah, AtanAthen dan Farid..
pe-pe pun memang enjoy!
thanks guys..
aku memang enjoys!

bawah ni trailer The Losers!
enjoy!

Comments

  1. i suke sgt dengan Jeffrey Dean Morgan. wlupon tua, tapi lesung pipit dan senyum dia tu, memang cair habis ati i.
    dan chris evans dalam cte neh, memang kelakar dan suke main2. i suke part diorg curi helikopter tu.
    da sniper dia tu, i memang x kenal, tp mamat topi koboi tu memang cool!!!

    2 kali tao i serbu wayang semata sebab jeffrey dean morgan.

    ReplyDelete
  2. samalah!
    yup..time curi heli tu..dialog dia memang best!
    serius nak tgk banyak kali pun xpe!

    ReplyDelete
  3. hahahahah..ak ske mamat pakai topi koboi tu..
    so sexy maa!!!hahahah..
    ak nk cair skung!bleyh..??

    ReplyDelete
  4. boleh jek!
    aku already cair dah semalam...hahahah

    ReplyDelete

Post a Comment