Ini Meja Study Saya..

Tajuk skema benar...
ok..ni meja study aku..
aku jenis simple..
n time tengah tak sibuk..
kalo kehidupan sibuk..
aku rasa umah tinggal pun lagi kemas..

kalau anda nampak komik tu..
tu tandanya mata anda dalam keadaaan baik..
komik dari koleksi gempakstarz..
tu baru cikit..
ada yang tersorok dan tersirat lagi tu..
kat kampung mahu berkotak-kotak komik aku simpan..
ni pun gambar dah lama tersimpan dalam hp aku..
baru hari ini aku transfer ke dalam laptop aku..

sudoku..
benda wajib perlu ada..
kalo ada talks ke.. ceramah ke.. balik kampung ke...
aku akan bawak!
wajib!
setakat ni ada 3 buah buku...

nampak tak novel sophie kinsella tu x?
sapa suka baca?
aku adalah peminat novel sophie kinsella..
buku tu dah berapa banyak kali aku baca!
tapi tak pernah bosan!

nampak kotak and topi party tu?
tu aku simpan masa kawan2 aku wat suprise party untuk aku..
benda antara yang aku sayang!

laptop?
benda aku sayang..
walaupun suka wat hal..
sebab aku selalu abaikan beliau..
ada netbook nanti..
aku tidak akan lupakan kamu..hehehe..

ni separuh je meja aku..
dan ni time tengah kemas..
kalo tak..
faham-faham jelah..
kalo boleh semua benda nak letak atas tu...

esok kena hantar dua assigmnt..
satu dah siap..
satu lagi tak start apa-apa lagi..
haih..
saya mahu sambung buat keje...

see ya in da next entry..

Comments

Post a Comment