Edit Picture...

Sebelum itu..
aku nak berterima kasih kepada Atan Athen sebab ajar aku edit picture..
aku dah tahu rahsia beliau mengedit picture bagi cantik..
walaupun hanya sekadar menggunakan kamera biasa atau kamera hp!

malam tadi beliau membuat group discussion di rumah aku..
di depan rumah..diulangi depan umah..
siap bentang tikar lagi kat luar..
dah macam berkelah dah...

so aku saje-saje je mengacau beliau..
dan meminta beliau ajar aku edit picture...hehehe..
dia pun ajar le...
sekejap je..
macih Atan...:)

apa-apa pun..
budak masih belajar...
gambar di edit tak secantik AtanAthen..
korang nak tengok blog Atan..
CLICK HERE










See ya in da next entry!

P/s: Atan pasni kena panggil ko Atan Sensai la ek? tapi macam poyo je nak panggil ko sensai..hahaha..;p

Comments

Post a Comment