Ye, Saya telah menumbuk seorang lelaki..hu..

ye..sy menumbuk seorang lelaki..hahaha..
ak tahu gerenti sahabat2 aku akan baca blog ni dangan perasaan cuak..
so harap ini dapat menjelaskan mengapa aku tidak membalas mesej dan menjawab panggilan kamu semua.. sory guys..

ada satu malam tu..
keluar ngan sahabat aku..
en fiq..
lepak dataran..
just nak realese tension..
tetiba aku rasa haus..
so member aku ni pegi belikan..
so dia ni aku rasa dia buat air..
so lama lah..
aku lepak sorang2 kat padang di dataran.
dan..

datang sekor mamat ni..
aku rasa mabuk..
tetiba duduk sebelah aku..
so jgn cuak..
dia lum buat apa2..
satu tumbukan padu singgah di hidung beliau..
oh ye..sy dah pernah menumbuk lelaki dalam hidup saya..hahaha..
so itu pekara biasa..hahahaha..;p
so dia bangun..
and..

dia mahu menyerang..
ok..aku tendang dia punya..hmm...(kamu tahu apa itu..hahahaha)
so alhamdulilla fiq datang pada waktu itu..
so mamat tu lari lingkang pukang..

member aku cuak..
dia cakap..
"aku takkan tinggalkan ko lagi.."
aku sengih jelah..
aku cakap
"jom pegi mamak je.."

keesokkan harinya..
aku demam..:)

so..first..
thanks to my brother and my bestfriend Daniel
teach me taekwando and karate..
aku tak berapa ingat..
tapi masih mengingati step2..

lepas ni..
aku akan pastikan aku berkepit ngan fiq..
xbagi dia tinggalkan aku..
yelah!
kang anak sapa pulak aku tumbuk!hahaha..

lastly..
jgn panik if something happens.
masa aku menumbuk muka mamat tu..
aku imagine menumbuk org yang paling aku benci dalam hidup ni..
(kalau2 aku jumpa manusia yg aku benci tu..ko rasa hidup x dia?)
hahaha..pe2 pun..
sory tidak beritahu korang..
aku tahu korang mesti seriau giler!
tapi its ok..
korg macam xkenal aku lak!hahaha..;p
aku bersiaran dari blackberry daniel..
so guys..see ya in da next entry!

p/s: miss you all..:(

Comments

Post a Comment