Big Apple!

tengah2 malam nie aku cakap pasal makanan eh..
buat orang lapar jek baca entry ni..ayoyo..
inilah makan favourite aku sejak dulu!
cewah!
kalo kat shah alam ni selalu aku g kat SACC Mall jek..
paling kurang pun 8 ketul bawak balik..hehehehe
kalo kat melaka ni lepak dataran pahlawan sudah..hehehe..
baru lepas makan minggu lepas..
dah nak ngidam lagi..nyum2..hehehe..

pe2 jelah eh..
apa2 pun big apple da best!
so bawah ni antara yang ku minati...hihihi..


chocoholic
bagi pengemar coklat!
aku paling suka nie..
sebab aku penggemar coklat selain kopi...!

say cheese!
best giler.
sebab ada cheese..
aku penggemar cheese..
segala bentuk makanan ada cheese aku sapu!hehehe..


The alien
ha...ini pun wajib aku beli..

lapar pulak pagi2 ni cite pasal big apple..
tapi xpe!
esk dalam perjalanan melepak ngan sahabat aku..
aku pastikan akan ku beli!
wajib dowh!!

so korang2 pengemar big apple..
sila la lawati laman web big apple..
sungguh menarik laman sesawangnya..
www.bigappledonuts.com
kat sini la aku suka baca mengenai donut2 dan coffee yang dikeluarkan big apple..
so guys!
see ya in da next entry..:)

P/s: lapar dowh!

Comments

  1. masak jek megi pagi ni... hahahaha...

    ReplyDelete
  2. to jimmy
    hahahaha..megi santapan di kolej je..duk umah makan sedap2..hahaha..

    to sharinginfoz
    tau xpe...huhu..

    ReplyDelete

Post a Comment