Sign Out..wink!

sungguh terkejut dia meletakkan kepercayaan kepadaku..
terkelip-kelip aku memandang mesej dia tadi..
aku suruh dia setting balik FB dia tadi..
aku seriau giler akaun2 kena hack ni...
tetiba je dia bagi email dan password..
suruh aku settingkan account dia..

aku tak minta pun..
terkelip-kelip mata aku..
aiseh..dia ni penat sangat ke..
aku pun cakap le..
dah selesai semua tu..
tukar password eh..
dia kata xnak..
dia cakap dia percayakan aku..

tetiba aku terharu..:)
kalau member2 aku dorang tahu aku..
tahu sangat2..
aku xkan mengusik privacy orang.
sedikit pun tak..
even pun aku diberi kepercayaan..
aku tak kan bukak inbox dia ke..
skodeng sana ke sini ke..
sebab aku percaya..
setiap orang ada privacy sendiri
aku hormat privacy si dia..
dan perangai aku..
aku takkan mintak bf aku password nak skodeng apa dia buat..
i trust him as he trust me..
(tetiba entry jiwang..hehehe)

so selesai setting dia punya account..
aku log out tanpa menoleh kiri kanan dah..
mata aku tertumpu pada perkataan SIGN OUT je..
takut juga syaitan menggoda manusia..

satu je..
aku tidak suka privacy aku diganggu..
so aku pun beranggapan..
si dia juga pasti tidak suka privacynya diganggu..
prinsip aku pegang sampai sekarang..

P/s: tetiba ada meroyan..hehehe..senang je cakap.. kalau tidak betul mengapakah mahu meroyan? orang boleh judge ok.. my friends! cukup2 lah gelak ok.. pe2 pun on9 di McD dengan kawan2 aku da best! gelak 8 orang baca entry org meroyan!hahahaha.. Guys! Wanie IS BACK!!!

Comments

  1. orang kuat perasan mmg camtu.
    weh, pe2 hal roger je.
    kitaorg sentiasa kat belakang ko.

    ReplyDelete
  2. memang pun..ntah apa2..
    buat salah kot tu yang mesti terperasan..hahaha..
    ok, takde hal bro!

    ReplyDelete
  3. siapakah org yg perasaan tu???
    anor siapakah???

    ReplyDelete
  4. manusia yang busuk hati ngan aku le..

    ReplyDelete

Post a Comment