Hi.. Assalammualaikum...


Firstly... Assalammualaikum.. Ha tetiba muncul kembali kan.. Tup-tup after private blog for 10 months I'm back! memandangkan sebelum itu aku terlampau sibuk dengan study n work aku privatekan blog. Ingatkan nak close sekejap je. Tetapi sibuk dan beberapa alasan lain aku tangguhkan dulu blog. And focus to the more important things.


Yup, I miss a lot my blog. Banyak benda aku nak share. Terutama kat kawan-kawan satu U after konvo. I miss them a lot! Terutama Salmia, Amy dan ramai lagi. So baby I'm back. A lot of stories and experience yang I nak share! hihihi..



Sebenarnye, sebelum ni nak delete je blog. But my bff Sanah and Nad support I bukak blog balik. Mereka kata mereka rindu penulisan saya dan gambar! A lot of picture to share. En Kekasih pulak dia kasi advice habis-habisan dengan keputusan aku ni. Thanks to them! I love you guys! Wink!



So here we go. Dengan pembahruan wajah blog yang terbaru baru semangat sikit nak share story kan? So saya terlebih masa maybe akan kerap update. Mybe lah.. Hihi.. K, bye guys. Hope having great day today! Assalammualaikum.. :D



Comments

  1. Anor...huhu aku rindu kau... nda tipu betul2 rindu. Mula2 aku mcm hmpir nak give up nak cr jejak ko huhu... tp memandangkan bos teda aku taip la 'anor' untung2 kuar ko kan. haha...tp lain pla yg kuar. Then aku taip dastorybegins...tgk2 pilihan kat google...eh anor la. miss u dak kecik...jgn kc private blog ko nnti aku xleh tau pkmbgn ko. nak tau tak...Laptop aku dah rosak huhu...-sal-(blog aku tgh private coz dah x active haha)

    ReplyDelete
  2. sampai macam tu sekali.. huhuhu..miss u too beb... nanti aku add ko di fb ok.. hihihihi..mis u too a lot...:D

    ReplyDelete
  3. ok... aku tunggu ko add ye hihi... lama x borak2 ni sambil minum nescafe. Ko sihat tak? Blog aku dah x private tu hihi... br je aktif balik semalam.=)-sal-

    ReplyDelete

Post a Comment