Wedding

Assalammualaikum.. Pergh.. janji tidak ditepati ni. Agak sibuk kebelakangan ini. Jumaat dan sabtu sibuk dengan BFF saya. Citer ni dah tersimpan kemas dalam draft sejak hari ahad. Cuma aku tak sempat nak menaip. Aku sempat edit picture dan upload je. Pastu aku sibuk balik. Hihi.. Panjang giler mukadimah..Hihihi


Walaubagaimana pun.. Hari sabtu lepas aku dan Cik Sanah menghadiri kenduri Kak Nazlia iaitu kakak kepada my BFF Cik Nad. Kitaorang daripada pagi dah terpacak umah nad. Tak tolong pun. Sebab tukang rewang semua dah buat kerja. Terbaik lah family Nad. Semua ahli keluarga jadi tukang rewang. Benda yang dah jarang aku tengok. Family dia yang masak semuanya. Makanan? Terbaik!


Tema pengantin ni merah. Cun ooo.... Lagi-lagi pelamin dia. Tema agak garang.. Menghadiri perkahwinan dah bagi idea kat aku untuk majlis perkahwinan nanti. Hihihihi.. ;p.. Pe pun cakap banyak tak guna. Tengok gambar jelah.


Nad, kak nad and Sanah.

Makcik yang paling sibuk hari itu. Mengalahkan pengantin.hahaha.

Sanah, dah ada gaya.
Budak yang dipegang Sanah ni merupakan anak kepada kawan baik aku masa sekolah rendah. Yup, kitaorang jumpa kat kenduri ni sebab kawan aku ni merupakan sepupu Nad. Macam-macam cite keluar. Rindu dia. Sebab masa sekolah rendah darjah 3,4 dan 5 kitaorang satu kelas. Memang rapat giler nama pun sama dan kitaorang pun sepet. Hahaha. Aku pon tak teramik gambar dia. excited oo dapat jumpa dan citer zaman-zaman dulu. Hihihi

Bbm n Facebooking je minah ni...hihihi

Kawan terbaik!:D






Gambar-gambar kami bertiga diambil ketika selesai sudah kenduri. Kitaorang tunggu ehem2 Nad sampai dulu.dan Nad agak busy time tu. Kita orang sekarang susah nak jumpa. Masing-masing dah berhijrah jauh. Jauh ke? Hahaha. Tapi kita orang tetap akan berjumpa sebulan sekali paling kurang. Lepak-lepak dan ngutuk. Hahaha. Btw aku dah mula rindu kat mereka ni... :D


Semoga berbahagia kak Naz dan suami..  Semalam, 5 Disember birthday Nad. Happy Birthday yunk! Muah muah! Hihihi.. 



See ya. Bubye!

Comments