Inilah Niyang Rapik sebenarnya...;p


kalo nak tahu...
Atan Athen la sebenarnya hantu yang berlakon dalam Niyang Rapik..
dia cuti berlakon lak arini follow kitaorang tadi g Putrajaya..hahaha
cuba la tgk gaya dia..
ada rupakan kan? hahaha..
(jgn tgk budak tudung purple tu..dia xpenah berlakon pun..Atan Athen penah!!)

aku bergurau je ok!
tapi bab Atan Athen penah berlakon tu..betul ok..tapi bukan sebagai hantulah..
urmm..korg tnya dia sendirilah ea..hihihi..

ok.. aku baru je sampai umah..
dari Alamanda Putrajaya..
tgk citer Niyang Rapik pukul 10.30 malam tadi..
makan2..
semua dibelanja cik Sanah kita!
ok2..gmbar2 next entry...
aku mahu study...

see ya in da next entry!

Comments

  1. uikkk selama ni dia nmpk cool dlm belog dia..
    tapi disini...

    serammm................

    ReplyDelete
  2. to moon
    inilah wajah sebenar beliau...hahaha
    dia dalam blog je cool..
    tapi luar blog dia "hantu" hahaha..;p

    ReplyDelete
  3. to atan athen
    sekali sekala dajalkan ko..hahaha..
    tapi aku dah mintak izin kan?

    ReplyDelete
  4. opss...!hu....tidak dirancang plan ni...sorry farid....next time kami wajib ajak farid! hu...

    ReplyDelete
  5. yup..atan athen amatlah menakutkan..hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment