Cerita zaman sekolah!



Zaman sekolah..
adalah zaman yang menyeronok kan?
ayat xleh blah!
skema benar!

ok..
picture ni diambil masa aku form six..
yup..
tingkatan enam atas..
so umur aku time ni..
haaa...jap..
aku cuba ingat..
19 tahun kot!

time ni..
serius aku tak berapa berisi lagi nih!
sebab waktu ni berat badan aku mula turun...
nak tgk aku berisi?
xpayah le kot..gerenti tak kenal..hahahaha..

zaman sekolah..
aku pendiam..
(pendiam la sangat!)
kawan2 aku bnyak lelaki..huhu..
orang kenal aku sebab aku garang..
zaman sekolah lah aku penah sepak lelaki..huhuhu..
sekarang dah tak kot..
tak men la sepak2..karate je sekarang..hahahaha..:p

sebab kegarangan aku le...
aku melepas!hahaha..
nape?
aku minat sorang mamat ni..
tapi diam2 jelah..
dan..
mamat ni pun minat aku diam2..
tapi takut nak cakap ngan aku...
sebab garang punya pasal lah!

bila contact balik...
dia cerita yang pernah suka aku...
tapikan..
tapikan...
kitaorang time tu masing2 da berpunya...hahahaha...
so..
kitaorang berkawan baik!
sampai sekarang..
kalo nak g Universiti dia je..
roger dia je lah!

so adik2..
jangan jadik garang macam saya ye..
kalau tak melepas..hahahaha

dengan dorang2 ni aku still contact..
kadang2 lepak sama2 bila cuti sem..
oh ye..
budak kelas aku ada 150rg je..
tapi semua sambung degree skrg..
dah nak abis dah..
so..mereka2 ni semua ada di semua universiti sekitar malaysia..hehehe..
kat FB lah tempat kitaorang berhubung..
usik mengusik, gosip mengosip kat sanalah..
kalo nak roger ajak lepak2..
kat FB je..(teknologi!)

mereka sekarang nie?
makin cun...makin hensem!
yang dulu tak pndai bergaya..
sekarang?
pergh! kalah model..
aku jek tak berubah..
kan..kan..?

banyak kenangan deh nak diceritakan..
tapi aku malas nak menaip..
lagipun aku bukan suka tulis entry panjang2..
sebab nanti aku sendiri bosan..hehehe

pe2 hal..
see ya in da next entry!:)

Comments

  1. ala....konon byk admirer la tu....poyos....hahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  2. atan..satu jek..
    hang jeles ngan aku ka?hahahahaha

    ReplyDelete
  3. aku suka ponteng prep dulu.. huhuhuhu..
    kau pendiam??? yeke.. nak caya ke tak ni

    ReplyDelete
  4. to farid
    la..apasal atan lak nie..hehehehe

    ReplyDelete
  5. zaman skolah la zaman yg pling besh...
    suke2...

    ReplyDelete
  6. Salam Ziarah.. =)
    anda telah di Tag!!
    jemput hadir ke blog saya..
    tq.. =))

    ReplyDelete
  7. to nur ashikin
    thanks!
    nnti sy buat tag tersebut ok!:)

    ReplyDelete

Post a Comment