Masjid Selat, Tiket dan merayap!


Masjid Selat..
First time aku pergi dan first time aku tahu ada masjid nie..
cantik itu tanggapan aku..
Kalau si "pakcik" x bawak...
mati2 aku tak tahu..

Awan gelap..
otw nak ujan dah tu..


Saya pergi dengan tuan punya kereta nie..
nama dia tak payah lah aku mention..
sebab korg bukan kenal pun..hehehe...
eh! jap.. my close friends tahu sapa ni..hahaha..



so..
nak dijadikan cerita..
pada mulanya..
nak pergi beli tiket..
aku ajak la pakcik nie temankan..
dah dia bawak aku merayap..haahaha..
kitaorang banyak jalan2..
macam2 le pakcik nie..

apa2 pun enjoy kuar ngan pakcik yup!!hahaha
tiket ke perak pun sudah dibeli..:)

Comments