Bilikku..(apakah?)

untuk pertama kalinya..
xpenah dibuat aku..
promote bilik sendiri..hahaha..
okeyh2..aku dilanda mood rasa2 sedih sebab ini lah malam terakhir aku menetap dikolej ini..
esok..
aku akan pulang ke kampung..
semester baru aku akan mulai duduk area Uitm Shah alam..
gambar2 ni dah lama tersimpan dalam laptopku..
sebagai kenangan..(apakah?)


katilku..
aku tak tahu mengapa tahun ini temaku wana hijau..
sampai lah shower bath pun hijau..
shampoo pun hijau..hu..
aku ni simple..
aku paling tak suka katil ku berserabut..huhu..
patung tu?
mr bean..
kecik jek..
diberi oleh adikku..
katanya..
"bila rindu baby..peluk patung nie eh"
seriously..
aku xsuka patung..huhu..
memandangkan aku menghargai apa yang diberi.
patung tu lah aku peluk..
sebagai janjiku pada adikku..:)
ok..next picture!!


almariku..
nampak kemas je ek..
ni bila time mood tgh rajin..
kemas la..
cuba tgh serabut..
serabut la kat dalam almari tu...
hahahaha..
habit aku..
xsuka gantung baju..
sebab nampak serabut..
nampak x nescafe tersebut?
ya,tnpa nescafe..
sapalah aku..
ye..aku addicted to nescafe..huhu..
ok..next!!!
eh..dah xde picture...hahaha..

see ya in da next entry!!:p

P/s: masih tiada mood untuk mengemas barang!huhu...esok mau balik sudah...hu..

Comments

Post a Comment