Dengan rasminya hari ini aku berumur 42 tahun....

Terbalikkan je nombor 42 tu. Itulah umur aku sebenarnya. Dah. Tu je nak bagitahu. Haha. Sila percaya aku berumur 24 tahun. ok? Sebab dah acap kali aku disalah tafsir berumur lingkungan budak sekolah. Serius weh.  Apa nak buat keturunan. Huhuhu.


Bila di tanya apa wish oleh En Kekasih malam tadi. Aku tak nak cakap. Kang tak menjadi lak. Hehe. Taklah. Aku nak jadi kaya raya. Boleh? Aku nak bawak mak dan ayah aku ke Tanah Suci.:)


Dah tu je.Terima kasih kepada sahabat yang wish kat FB, call and mesej. Ok dah.. aku nak pi carik kopi. Bubye! See ya!


P/s: Orang pertama wish. Salmia lah. Dari awal tahun hari tu dia dah wish. Hahahaha. tak boleh blah. En Kekasih 3 jenis lagu birthday dia nyanyi. Hahaha. Mak aku bagi hamper sempena birthday. Tak penah-penah aku dapat hamper masa birthday. Dua lak tu! Tak boleh blah.. Haha.

Comments

  1. amoiiii.....selamat ari lahirr..dah tua eh ko..42 eh..??cun siuut..bergetah ag??ko pakai pe muka ko nmpk muda?pakai vitamin c ke.???hahahhaahahahah:):)

    ReplyDelete
  2. siut ko..hahahaha...
    bergetah beb...
    aku tak pakai vitamin c..
    botox..botox..hahahaha..:D
    macih sayang

    ReplyDelete
  3. tang mane anor cucuk botox 2 ha...
    anor meh la bwk hamper mai cney...share2...

    ReplyDelete
  4. tang buntut la...haha..;p
    dah selamat da dua hmper tu...
    ada bakul ngan pmbalut dia je...hehe.... nak?

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat hamper...nak juga hihi..
    makin tua dah ko. Semoga ko terus sukses dalam hidup, bahagia bersama insan2 tersayang, rezeki tak putus2, n semua yang baik2 la.hihi... Syg ko budak kecik.=)

    ReplyDelete
  6. tinggal bakul dan pembalut je...nk?
    aku belum merasa..adik2 aku dah kebas....=.="
    terima kasih..:)
    sayang kau jugak!

    ReplyDelete
  7. banyak nye hadiahh.. happy birthday ~

    ReplyDelete
  8. kak..hppy bezday..
    coe late..
    owg bru je buka blog akk..
    ekal xbgthu pn..
    moga pnjg umur n dimurahkan rezki :)

    ReplyDelete

Post a Comment