Gambar: Kawan-kawan di tempat praktikal..:)

Sebelum ini aku tidak banyak cerita pasal tempat praktikal aku kan.. hari ini aku tepekkan gambar budak-budak yang praktikal sama tempat dengan aku.. Di tempat aku tu tak salah aku ada 14 orang budak yang menjalankan praktikal...


Mereka terdiri daripada Uitm, UM dan Poli.. best oo dengan mereka.. Lagi-lagi mereka terdiri dari bidang pengajian yang berbeza. Contoh teater, budaya, event management dan pelancongan. So kami tak ada lah hadap bidang yang sama sahaja. Sepanjang di sana adalah sedikit sebanyak ilmu dapat dari mereka..:)


Sebelum ini ada jugak budak-budak praktikal dari UPM.. sempat lah jumpa mereka selama seminggu sebelum mereka tamat praktikal.. seronok mereka dah abis..hu... tapi sayang lak tak dapat nak ambik gambar mereka..:(


ini sedikit sebanyak gambar yang ada.. memperkenalkan..:)

alang, ayed dan fir..

jangan di tanya kenapa mereka berdua begini..
mereka mamang giler..hahaha..:D



Yanie dan adah..
kami dari pengajian bahasa..
fifi takde lak masa ni.. tak sihat..:(

Ain, Ayu dan Nana..

gambar ini masa dalam office..
ngah tengok apa ntah time ini..
lupa..
adik,alang dan ayed...

Lan, adik, alang dan ayed..
ok..aku memang selekeh je g kerja..ngee...
kalau boleh sesimple boleh!

see ya!

Comments