Tidak Sabar tunggu ini : Harry Potter and The Deathly Hollows

ini trailer Harry Potter and The Deathly Hollows...:)






Harry Potter and The Deathly Hollow akan bakal keluar November nanti..
lama lagi..
kenapa aku tidak sabar..

- Last movie

- dalam cerita ini Dobby mati..
- dalam cerita ini juga akan menyatakan Professor Snape sebenarnya tidak jahat..
- Ingin melihat ketika Harry, Ron dan Hermoine dah tua dan mempunyai anak-anak..
- tak akan nak nyatakan semua kan.. tak bestlah... kena baca dan lihat filem ni..:)
harap-harap best macam dalam bukunya..

di antara pelakon-pelakonnya
tengok mereka cukup berbeza sekarang..:D

Daniel Radcliffe - Harry Potter

Emma Watson-Hermione Granger

Rupert Grint- Ron Weasley

Bonnie Wright-Ginny Weasly

Evanna Lynch-Luna Lovegood

Tom Felton-Draco Malfoy

Clemence Poesy-Fleur Delacour

Katie Leung-Cho Chang

James and Oliver Phelps-Fred and George Weasley

Matthew Lewis-Neville Longbottom

saya peminat Hard Die Fan Harry Potter..:D

see ya!

Comments

  1. wowww. laen dah budak2 neh skrg. terutama neville yg lurus tu. da jadik hemsemmm! x sangka.

    i suke watak ron sgt2. sebab dia kelakar. buku yg terakhir neh, beliau kawen dengan hermonie, dan jadi abg ipar harry.

    suke suke suke. i pun minat series harry potter

    ReplyDelete
  2. tau xpe....terkejut tengok neville..huhu..

    yup...jadi abg ipar dah...dalam citer ni dorg siap adah ada anak kan?

    hehe..
    sure benda ni yang di nantikan..
    harap2 best macam dalam buku...:)

    ReplyDelete

Post a Comment